Проблемите на гражданите трябва да стигат до общинската администрация, каза

...
 Проблемите на гражданите трябва да стигат до общинската администрация, каза
Коментари Харесай

Ивайло Папов, кандидат кмет на „Възраждане“: Кметът зароби Враца с кредити, ще се боря срещу това

 izbori_2023_v1_013

 

" Проблемите на жителите би трябвало да стигат до общинската администрация ", сподели претендентът за кмет на Враца от " Възраждане " Ивайло Папов в телевизионно предаване през миналата седмица.

Папов беше безапелационен, че един регионален град би трябвало да се развива във всички направления. 

 

" Поел съм ангажимент да имам непрекъснат разговор с хората. Решили сме да осигурим опция за  всички жители да споделят с нас какво желаят да се случи в града и  какво биха желали те, за  да може Враца да е по-добро място за живеене. Освен това ще се боря Враца да спре непрекъснатото изтегляне на заеми, защото при моя инспекция открих, че общината има остатъци – предходната година те са били 20 милиона лв.. Необяснимо  е за какво кметът и общинската администрация не престават да заробват Враца с заеми, което води до възможност, тези пари или да ги няма, или  да се пазят, с цел да се изхарчат стремително в преди изборите. “, добави той.

 

Ивайло Папов засегна и тематиката за потребността от повишение на качеството на здравните услуги във Враца.

 

" Медицински служащи на по 70 години работят в болничното заведение във Враца. Необходимо е  общината има стратегия за привличане на по-млади лекари в града, които да взаимстват от опита на по-възрастните експерти. Тази последователност сред генерации лекари  е нужна на Враца и тя може да се обезпечи като се  влага в по  - млади лекари, да им заплаща образованието при изискване, че за избран интервал от време се върнат в града и работят за здравето на хората. ", разяснява Папов въпросът за опазването на здравето.

 

Той беше безапелационен, че във Враца, а и в по-малките градове, би трябвало да се влага в набирането на личен състав и да се търсят работодатели, които да обезпечават положително възнаграждение.

 

„ „ Възраждане “ има мощни интернационалните сътрудници и с помощта на тези наши контакти ще търсим подобаващи вложители и работодатели, които правят оценка труда на хората “, добави Папов.

 

Възраждане е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР